Opfris Golflessen maart

Beste Leden en vrienden,

Inmiddels zitten we in een tijd waarin we weer een beetje vertrouwen krijgen dat we de strenge maatregelen welke ons zijn opgelegd binnenkort achter ons kunnen laten. We kijken natuurlijk met zijn allen uit naar hoe onze samenleving langzaam heropend zal gaan worden. Inmiddels zijn er een aantal leden welke ons de vraag hebben gesteld hoe ze zo goed mogelijk voorbereid het golfseizoen tegemoet kunnen treden?

Opfriscursus

Voor diegene welke graag hun golfvaardigheden als voorbereiding voor aanvang van het seizoen op een nog hoger plan willen tillen gaan we in maart het volgende in samenwerking met Bob Looijmans Golf Teaching organiseren.

Opfriscursus met alle basistechnieken bestaande uit;

• 1e lesuur      10 maart, Putten
  • 2e lesuur      17 maart, Chippen
  • 3e lesuur      24 maart, Bunker & Pitchen
  • 4e lesuur      31 maart, Swing
  • 5e lesuur      7 april, ShortGame Chalange, 9 holes Shortgame op de Kleine baan

Uiteraard houden we de berichtgeving omtrent Corona in de gaten en mochten we iets moeten aanpassen laten wij jullie dit direct weten.

We willen starten op woensdag 10 maart 2021 om 19.00 uur, voor maximaal 8 personen individuele lessen. Een eventuele 2e sessie kan om 20.00 uur starten, etc…..

De kosten voor deze opfriscursus zijn € 85,00 voor leden en € 97,50 voor niet leden. Dit is inclusief een 9 holes ShortGame Chalange met alle cursisten op woensdag 7 april as. waar wij aansluitend iedereen het eerste biertje aanbieden.

Locatie is Looijmans Golf Teaching School in Best

Zij beschikken over uitgebreide oefenfaciliteiten, 2 grote putting greens, een aparte chipping green en pitching green en vier oefenbunkers, alle ’s avonds geheel verlicht… De driving range is voorzien van overdekte en verlichte afslagplaatsen en is er een mogelijkheid een 9-holes Par-3 baan te spelen.

Interesse?

Heb je interesse in deze cursus laat het ons weten info@GolfClubOranjeNassau.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht over het vervolg.

Tot ziens!

Frank en Edwin

Ken je nog (potentiële) nieuwe leden? Of bent u nog geen lid?

Word lid van de gezelligste golfclub van Brabant.

Heeft u vragen?

Laat het ons weten.