Handicap 54 Utrecht

Golfen / Niet baan gebonden:

GolfClub Oranje Nassau
Een golfclub met Brabantse gezelligheid!

Bij onze club bent u niet gebonden aan een “vaste baan” maar voelt u wel de verbondenheid met elkaar. Met een lidmaatschap van Golfclub OranjeNassau ben je aangesloten bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF) via GolfClub Nederland.
– Officiële (digitale) NGF pas én GVB handicap registratie
– Wereld Handicap Systeem (WHS)
– Handige App voor Android of Iphone
– Scorekaarten online invullen en versturen
– Greenfees met 15% korting op partnerbanen
– Mogelijkheid tot deelname aan toernooien en evenementen
– Gezellige ledendagen waarbij een rondje golf altijd in combinatie is met een gezellige borrel.
– Gratis WA golf verzekerd
– Hoge service en betrokkenheid
– Lage All-inn prijs
– lidmaatschappen met of zonder NGF registratie
– Gratis overschrijving

Cursus GVB / Handicap 54 / WHS handicap / GVB halen / Golfvaardigheidsbewijs / Baanpermissie :

Het Oranje Nassau GVB / Handicap 54 weekend is een goede en snelle manier om uw Golfvaardigheidsbewijs te halen. Het GVB / Handicap 54 weekend wordt gegeven op zaterdag en zondag op meerdere locaties in Nederland. U krijgt op deze twee dagen golf les, ontvangt theorieles en legt het NGF-regelexamen af. Na het behaalde theorie-examen kunt u na de golflessen en de baanles in het bezit komen van uw baanpremissie. Als in dit weekend alles loopt zoals het zou moeten lopen bent u aan het eind van de tweede cursusdag in het bezit van het theorie-examen en uw baanpermissie. U bent dan nog 1 stap verwijderd van uw GVB (golfvaardigheidsbewijs) met handicap 54 – en WHS-handicap registratie. Als u nu nog een Qualifying (officiële) 9 holes ronde met goed resultaat loopt heeft u het GVB Handicap 54 behaald!! Deze cursus is inclusief: 2 dagen Golfles: chippen, putten, pitchen en de swing / Gebruik van oefenballen / Leenmaterialen / Theorie-les NGF-regelexamen / Een samenvatting van de Golfregels / Examengeld NGF-regelexamen / Baanles / Aanvraag van uw Baanpermissie / Administratieve registratie Baanpermissie

Golfmaatje gezocht

Is je vaste maatje bezet?
Wil je weleens met iemand anders een rondje lopen?

Bij GolfClub Oranje Nassau kan dat! Veel leden van GolfClub Oranje Nassau hebben aangegeven ook interesse te hebben om met andere golfmaatjes af te willen spreken. Door dit formulier in te vullen krijgen deze leden uw oproep automatisch in hun mailbox. De geïnteresseerden kunnen met Reply (of Antwoorden) rechtstreeks aan jou reageren. Voor je het weet sta met je nieuwe golfmaatjes op de baan.

[caldera_form id="CF602f7de47cdd7"]