Partnerbanen

Bij een lidmaatschap van GolfClub Oranje Nassau krijgt u een gratis abonnement van igolf Pay&Play.

Met dit iGolf Pay&Play abonnement krijgt u 15% korting op de reguliere greenfee van alle partnerbanen.

Dit kan ook voor uw flightgenoten. Zo zijn familie, klanten en vrienden ook voordeliger uit als ze met u spelen.

U dient wel vooraf zelf te reserveren bij de baan en dan online te betalen bij igolf.

Hoe werkt het?

• Bij de eerste keer moet u een nieuw (gratis) account aanmaken op www.igolf.nl
  • Stuur ons daarna een mail met het verzoek om het Pay&Play abonnement te koppelen aan uw account.
  • Hierna kunt u greenfee’s met 15% korting afrekenen via igolf
  • Reserveer eerst zelf een starttijd bij een van de partnerbanen.
  • Log daarna in op de iGolf website en ga op de homepage naar het icoon ‘Starttijden’.
  • Klik op de button ‘Betalen’ en voer de starttijd die je van de baan hebt gekregen in.
  • Klik op de button ‘Betalen met iDeal’ en reken af.
  • U ontvangt via e-mail een voucher als betalingsbewijs.
  • Toon uw voucher (print of digitaal) op de dag van spelen bij de receptie van de baan.

Het iGolf Pay&Play abonnement kost jaarlijks slechts 12 euro, maar als lid van GolfClub Oranje Nassau is dit abonnement gratis. Deze kan op elk gewenst moment ingaan en na het afsluiten kunt u direct gebruik maken van de korting.

U krijgt een voucher voor het aantal personen waarvoor u hebt betaald. De anderen kunnen gewoon zelf bij de baan betalen, maar krijgen dan uiteraard niet de 15% korting. Tot 48 uur voorafgaand aan uw starttijd kunt u de betaling eenvoudig via het systeem annuleren.